文献
J-GLOBAL ID:202002275853862459
整理番号:20A0196653
食品モデルにおける揮発性脂質酸化生成物の生成を促進するためのソラマメリパーゼとリポキシゲナーゼの可能性【JST・京大機械翻訳】
Potential of faba bean lipase and lipoxygenase to promote formation of volatile lipid oxidation products in food models
著者 (4件):
Lampi Anna-Maija
(Department of Food and Nutrition, University of Helsinki, P.O. Box 66, FI-00014 Helsinki, Finland)
,
Yang Zhen
(Department of Food and Nutrition, University of Helsinki, P.O. Box 66, FI-00014 Helsinki, Finland)
,
Mustonen Otto
(Department of Food and Nutrition, University of Helsinki, P.O. Box 66, FI-00014 Helsinki, Finland)
,
Piironen Vieno
(Department of Food and Nutrition, University of Helsinki, P.O. Box 66, FI-00014 Helsinki, Finland)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
311
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)