文献
J-GLOBAL ID:202002276007920665
整理番号:20A1921393
アイスクリームにおける脂肪及び糖代替物としてのAgave fructans:官能的,熱的及びテクスチャ特性【JST・京大機械翻訳】
Agave fructans as fat and sugar replacers in ice cream: Sensory, thermal and texture properties
著者 (6件):
Jardines A. Pintor
(Biotechnology Department, Universidad Autonoma Metropolitana, Mexico City, Mexico)
,
Arjona-Roman J.L.
(Multidisciplinary Research Unit, FES Cuautitlan, UNAM, Mexico State, Mexico)
,
Severiano-Perez P.
(Food and Biotechnology Department, Faculty of Chemistry, UNAM, Mexico City, Mexico)
,
Totosaus-Sanchez A.
(Food Science Lab, Tecnologico de Estudios Superiores de Ecatepec, Mexico State, Mexico)
,
Fiszman S.
(Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos, CSIC, Paterna, Valencia, Spain)
,
Escalona-Buendia H.B.
(Biotechnology Department, Universidad Autonoma Metropolitana, Mexico City, Mexico)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
108
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)