文献
J-GLOBAL ID:202002276834901192
整理番号:20A2797475
重症急性呼吸器症候群コロナウイルス2(SARS-CoV-2)に対する主要ローヤルゼリー蛋白質2とそのイソ型X1の潜在的抗ウイルス効果:シアリダーゼ活性と分子ドッキングへの洞察【JST・京大機械翻訳】
The potential antiviral effect of major royal jelly protein2 and its isoform X1 against severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2): Insight on their sialidase activity and molecular docking
著者 (2件):
Habashy Noha H.
(Biochemistry Department, Faculty of Science, Alexandria University, Alexandria 21511, Egypt)
,
Abu-Serie Marwa M.
(Department of Medical Biotechnology, Genetic Engineering, and Biotechnology Research Institute, City for Scientific Research and Technology Applications (SRTA-City), New Borg EL-Arab 21934, Alexandria, Egypt)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
75
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)