文献
J-GLOBAL ID:202002276838318262
整理番号:20A2367340
ブロッコリの収穫後老化に及ぼす外因性アルギニン,システインおよびメチオニンの有益な影響【JST・京大機械翻訳】
Beneficial impact of exogenous arginine, cysteine and methionine on postharvest senescence of broccoli
著者 (5件):
Sohail Muhammad
(School of Environmental and Life Sciences, University of Newcastle, Ourimbah, NSW 2258, Australia)
,
Sohail Muhammad
(PCSIR Labs Complex, Peshawar, Pakistan)
,
Wills R.B.H.
(School of Environmental and Life Sciences, University of Newcastle, Ourimbah, NSW 2258, Australia)
,
Bowyer M.C.
(School of Environmental and Life Sciences, University of Newcastle, Ourimbah, NSW 2258, Australia)
,
Pristijono Penta
(School of Environmental and Life Sciences, University of Newcastle, Ourimbah, NSW 2258, Australia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
338
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)