文献
J-GLOBAL ID:202002277238355786
整理番号:20A2456430
臭気活性値(OAV),ガスクロマトグラフィー-質量分析-オルファクトメトリー(GC-MS-O)及び包括的二次元ガスクロマトグラフィー質量分析(GC-qMS)の適用によるLaoshan緑茶中の主要な芳香化合物のキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Characterization of the key aroma compounds in Laoshan green teas by application of odour activity value (OAV), gas chromatography-mass spectrometry-olfactometry (GC-MS-O) and comprehensive two-dimensional gas chromatography mass spectrometry (GC × GC-qMS)
著者 (3件):
Zhu JianCai
(Department of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, Shanghai, China)
,
Niu Yunwei
(Department of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, Shanghai, China)
,
Xiao ZuoBing
(Department of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, Shanghai, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
339
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)