文献
J-GLOBAL ID:202002280892160360
整理番号:20A0347950
小麦ふすまからの抽出粉末酵素Aspergillus awamori KT-11による天然甘味料としての炭水化物ベースの局所原料の加水分解【JST・京大機械翻訳】
The hydrolysis of carbohydrate-based local raw materials as natural sweeteners by extract powder enzyme Aspergillus awamori KT-11 from wheat bran
著者 (3件):
Melliawati R
(Research Center for Biotechnology -LIPI Jln. Raya Bogor Km 46 Cibinong, 16911, Indonesia)
,
Nuryati
(Research Center for Biotechnology -LIPI Jln. Raya Bogor Km 46 Cibinong, 16911, Indonesia)
,
Mahmudah A F
(Research Center for Biotechnology -LIPI Jln. Raya Bogor Km 46 Cibinong, 16911, Indonesia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
308
号:
1
ページ:
012030 (8pp)
発行年:
2019年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)