文献
J-GLOBAL ID:202002280923283472
整理番号:20A0797736
ヒト微量アミン関連受容体1のアゴニストとしてのビール中のガストリン放出因子のN-メチルチラミンおよび構造関連化合物
N-Methyltyramine, a Gastrin-releasing Factor in Beer, and Structurally Related Compounds as Agonists for Human Trace Amine-associated Receptor 1
著者 (8件):
OHTA Hiroto
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
OHTA Hiroto
(Sojo Univ., Kumamoto, JPN)
,
MURAKAMI Yuka
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
TAKEBE Youhei
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
MURASAKI Kaori
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
OSHIMA Kenji
(Kumamoto Coll., Kumamoto, JPN)
,
YOSHIHARA Hiroshi
(Kumamoto Coll., Kumamoto, JPN)
,
MORIMURA Shigeru
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
2
ページ:
313-317
発行年:
2020年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)