文献
J-GLOBAL ID:202002283996223423
整理番号:20A2722508
ドライ塩漬ハムにおけるテクスチャとチロシン析出物の発達に関与するプロセシングパラメータ:テクスチャ開発のモデル化【JST・京大機械翻訳】
Processing parameters involved in the development of texture and tyrosine precipitates in dry-cured ham: Modelisation of texture development
著者 (5件):
Coll-Brasas E.
(IRTA, Food Technology, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona, Catalonia, Spain)
,
Gou P.
(IRTA, Food Technology, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona, Catalonia, Spain)
,
Arnau J.
(IRTA, Food Technology, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona, Catalonia, Spain)
,
Olmos A.
(Monte Nevado, C/ San Ignacio, 6, 40270 Carbonero el Mayor, Segovia, Spain)
,
Fulladosa E.
(IRTA, Food Technology, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Girona, Catalonia, Spain)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
172
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)