文献
J-GLOBAL ID:202002284672165867
整理番号:20A0747131
栄養摂取を増加させるためのFe源としての緑色ホウレンソウ革【JST・京大機械翻訳】
Green spinach leather as a Fe source to increase nutritional intake
著者 (3件):
Kalengkongan A W P
(Department of Nutrition, Faculty of Medicine and Health Sciences)
,
Sihombing M
(Department of Food Technology, Faculty of Medicine and Health Sciences, Universitas Kristen Satya Wacana, Salatiga, Indonesia.)
,
Wahyu F D
(Department of Nutrition, Faculty of Medicine and Health Sciences)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
443
号:
1
ページ:
012043 (6pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)