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J-GLOBAL ID:202002284726087492   整理番号:20A2220734

ホエー蛋白質の構造と発泡特性に及ぼすアルカリ性環境における乾燥加熱の影響【JST・京大機械翻訳】

Impact of Dry Heating in an Alkaline Environment on the Structure and Foaming Properties of Whey Proteins
著者 (2件):
Vidotto Danilo C.
(Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil)
Tavares Guilherme M.
(Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil)

資料名:
Food and Bioprocess Technology  (Food and Bioprocess Technology)

巻: 13  号: 10  ページ: 1755-1764  発行年: 2020年 
JST資料番号: W4368A  ISSN: 1935-5149  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: ドイツ (DEU)  言語: 英語 (EN)
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