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J-GLOBAL ID:202002285316482982   整理番号:20A1921463

β-ラクトグロブリンへのクロシンの結合研究と両成分に対する影響【JST・京大機械翻訳】

Binding studies of crocin to β-Lactoglobulin and its impacts on both components
著者 (9件):
Allahdad Zahra
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran)
Allahdad Zahra
(Institute of Biochemistry and Biophysics, University of Tehran, Tehran, Iran)
Khammari Anahita
(Department of Biophysics, School of Biological Science, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran)
Khammari Anahita
(Institute of Biochemistry and Biophysics, University of Tehran, Tehran, Iran)
Karami Leila
(Department of Cell and Molecular Biology, Faculty of Biological Science, Kharazmi University, Tehran, Iran)
Ghasemi Atiyeh
(Institute of Biochemistry and Biophysics, University of Tehran, Tehran, Iran)
Sirotkin Vladimir A.
(A.M. Butlerov Institute of Chemistry, Kazan Federal University, Kazan, Russia)
Haertle Thomas
(UR 1268, Biopolymeres Interactions Assemblages, Institut National de la Recherche Agronomique, F-44300 Nantes, France)
Saboury Ali Akbar
(Institute of Biochemistry and Biophysics, University of Tehran, Tehran, Iran)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 108  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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