文献
J-GLOBAL ID:202002286275773898
整理番号:20A0765119
澱粉とステアリン酸からなるナノ複合材料の形成に及ぼす化学反応条件と物理反応条件の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of the chemical and physical reaction conditions on the formation of nanocomposites made of starch and stearic acid
著者 (3件):
Shin Hye-Young
(Department of Food Science and Biotechnology, Kangwon National University, Chuncheon, 24341, South Korea)
,
Ma Jin-Gyeong
(Department of Food Science and Biotechnology, Kangwon National University, Chuncheon, 24341, South Korea)
,
Kim Jong-Yea
(Department of Food Science and Biotechnology, Kangwon National University, Chuncheon, 24341, South Korea)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
236
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)