文献
J-GLOBAL ID:202002287150980952
整理番号:20A2023267
3つの異なるRhizopusスタータによって産生されたテンペにおける生物活性成分の比較およびアトピー性皮膚炎マウスに対するテンペの免疫調節効果
Comparison of Bioactive Components in Tempeh Produced by Three Different Rhizopus Starters and Immunomodulatory Effect of Tempeh on Atopic Dermatitis Mice
著者 (6件):
AOKI Hideyuki
(Ikeda Food Res. Co., Ltd., Hiroshima, JPN)
,
CHUMA Shunsuke
(Setsunan Univ., Osaka, JPN)
,
IBA Yoshinori
(Setsunan Univ., Osaka, JPN)
,
TASHIRO Haruka
(Showa Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
WATANABE Nakamichi
(Showa Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
OYAMA Hiroshi
(Setsunan Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
5
ページ:
665-672
発行年:
2020年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)