文献
J-GLOBAL ID:202002287879360350
整理番号:20A0472110
高頻度の咀嚼ガム使用は三叉神経感受性の増加と関連する:fMRI研究【JST・京大機械翻訳】
Frequent minty chewing gum use is associated with increased trigeminal sensitivity: An fMRI study
著者 (5件):
Han Pengfei
(Faculty of Psychology, Southwest University, Chongqing, China)
,
Han Pengfei
(Interdisciplinary Center Smell and Taste, Department of Otorhinolaryngology, TU Dresden, Dresden, Germany)
,
Penzler Max
(Interdisciplinary Center Smell and Taste, Department of Otorhinolaryngology, TU Dresden, Dresden, Germany)
,
Jonathan Warr
(Takasago Europe Perfumery Laboratory SARL, Paris, France)
,
Hummel Thomas
(Interdisciplinary Center Smell and Taste, Department of Otorhinolaryngology, TU Dresden, Dresden, Germany)
資料名:
Brain Research
(Brain Research)
巻:
1730
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
A0705B
ISSN:
0006-8993
CODEN:
BRREA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)