文献
J-GLOBAL ID:202002287883396635
整理番号:20A0980208
水中油エマルションの安定化における予備糊化されたワキシー米澱粉乳化剤の性能に及ぼす撹拌速度と油のタイプの影響【JST・京大機械翻訳】
The influence of stirring speed and type of oil on the performance of pregelatinized waxy rice starch emulsifier in stabilizing oil-in-water emulsions
著者 (3件):
Yulianingsih Rini
(Department of Applied Bioresource Science, Ehime University, Japan)
,
Yulianingsih Rini
(Faculty of Agricultural Technology, Brawijaya University, Indonesia)
,
Gohtani Shoichi
(Department of Applied Biological Science, Kagawa University, Japan)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
280
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)