文献
J-GLOBAL ID:202002288189613061
整理番号:20A1857028
食品中の放射性物質の健康影響に関する関連画像とそれらの起源:日本とフランスにおける研究
Associated Images of the Health Effects of Radioactive Substances in Food and their Origins: Studies in Japan and France
著者 (7件):
NIIYAMA Yoko
(Ritsumeikan University, Japan)
,
POULAIN Jean-Pierre
(Toulouse University Jean-Jaures, France)
,
UEDA Haruka
(Ritsumeikan University, Japan)
,
LABEAUT Mathilde
(Toulouse University Jean-Jaures, France)
,
TIBERE Laurence
(Toulouse University Jean-Jaures, France)
,
KITO Yayoi
(Kyoto University, Japan)
,
KUDO Haruyo
(Osaka Shoin Women’s University, Japan)
資料名:
日本リスク研究学会誌
(Japanese Journal of Risk Analysis)
巻:
29
号:
4
ページ:
273-285(J-STAGE)
発行年:
2020年
JST資料番号:
L2237A
ISSN:
0915-5465
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)