文献
J-GLOBAL ID:202002289681550991
整理番号:20A1528739
赤タマネギ溶液で発芽した玄米の嗜好性と生体機能の評価【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of the palatability and biofunctionality of brown rice germinated in red onion solution
著者 (4件):
Nakamura Sumiko
(Faculty of Applied Life Sciences, Niigata University of Pharmacy and Applied Life Sciences, Niigata, Japan)
,
Kaneko Kentaro
(Graduate School of Natural Sciences, Niigata University, Niigata, Japan)
,
Mitsui Toshiaki
(Graduate School of Natural Sciences, Niigata University, Niigata, Japan)
,
Ohtsubo Ken’ichi
(Faculty of Applied Life Sciences, Niigata University of Pharmacy and Applied Life Sciences, Niigata, Japan)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
97
号:
4
ページ:
836-848
発行年:
2020年
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)