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文献
J-GLOBAL ID:202002289681550991   整理番号:20A1528739

赤タマネギ溶液で発芽した玄米の嗜好性と生体機能の評価【JST・京大機械翻訳】

Evaluation of the palatability and biofunctionality of brown rice germinated in red onion solution
著者 (4件):
Nakamura Sumiko
(Faculty of Applied Life Sciences, Niigata University of Pharmacy and Applied Life Sciences, Niigata, Japan)
Kaneko Kentaro
(Graduate School of Natural Sciences, Niigata University, Niigata, Japan)
Mitsui Toshiaki
(Graduate School of Natural Sciences, Niigata University, Niigata, Japan)
Ohtsubo Ken’ichi
(Faculty of Applied Life Sciences, Niigata University of Pharmacy and Applied Life Sciences, Niigata, Japan)

資料名:
Cereal Chemistry  (Cereal Chemistry)

巻: 97  号:ページ: 836-848  発行年: 2020年 
JST資料番号: B0245A  ISSN: 0009-0352  CODEN: CECHAF  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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