文献
J-GLOBAL ID:202002289689195763
整理番号:20A1901521
Pidie Jayaにおける地域チョコレート製品Socolatte開発のための戦略の定式化【JST・京大機械翻訳】
Formulation of strategies for developing local chocolate product Socolatte in Pidie Jaya
著者 (3件):
Afni N
(Program study of Agroindustrial Engineering, IPB University Bogor, Indonesia)
,
Yani M
(Program study of Agroindustrial Engineering, IPB University Bogor, Indonesia)
,
Udin F
(Program study of Agroindustrial Engineering, IPB University Bogor, Indonesia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
472
号:
1
ページ:
012043 (8pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)