文献
J-GLOBAL ID:202002289956095267
整理番号:20A2790299
麺製品に用いられる澱粉とその一般的改質型の物理化学的特性,改質,及び応用に関するレビュー【JST・京大機械翻訳】
Review on the physicochemical properties, modifications, and applications of starches and its common modified forms used in noodle products
著者 (2件):
Obadi Mohammed
(School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China)
,
Xu Bin
(School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
112
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)