文献
J-GLOBAL ID:202002290418438223
整理番号:20A0075964
食品効果を除去しバイオアベイラビリティを向上させるためのSolupusとエチルセルロースを用いた噴霧乾燥により調製された徐放性ジプラsid微粒子【JST・京大機械翻訳】
Sustained Release Ziprasidone Microparticles Prepared by Spray Drying with Soluplus and Ethyl Cellulose to Eliminate Food Effect and Enhance Bioavailability
著者 (5件):
Liu Wenjie
(Xiangya School of Pharmaceutical Sciences, Central South University, Changsha, Hunan, China)
,
Wang Shanshan
(Xiangya School of Pharmaceutical Sciences, Central South University, Changsha, Hunan, China)
,
Lu Wangxing
(Xiangya School of Pharmaceutical Sciences, Central South University, Changsha, Hunan, China)
,
Cheng Zeneng
(Xiangya School of Pharmaceutical Sciences, Central South University, Changsha, Hunan, China)
,
Jiang Niyanhan
(Xiangya School of Pharmaceutical Sciences, Central South University, Changsha, Hunan, China)
資料名:
AAPS PharmSciTech
(AAPS PharmSciTech)
巻:
21
号:
1
ページ:
1-8
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3978A
ISSN:
1530-9932
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)