文献
J-GLOBAL ID:202002291434287525
整理番号:20A1784398
落花生油中のアフラトキシン類,フタル酸エステル類,および多環芳香族炭化水素類における脱皮前処理と油抽出の比較【JST・京大機械翻訳】
Comparison of de-skin pretreatment and oil extraction on aflatoxins, phthalate esters, and polycyclic aromatic hydrocarbons in peanut oil
著者 (3件):
Ji Junmin
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou, 450001, PR China)
,
Liu Yulan
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou, 450001, PR China)
,
Wang Dongmin
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou, 450001, PR China)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
118
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)