文献
J-GLOBAL ID:202002291702982702
整理番号:20A0022819
製塩脱K苦汁を用いて得られたMg(OH)2の結晶評価
Evaluation of Crystal of Mg (OH)2 Using Bittern after Removed Potassium Chloride Given by Sea Salt Manufacturing Process
著者 (3件):
KUBO Akira
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
SATO Toshiyuki
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
HIAKI Toshihiko
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
資料名:
日本海水学会誌
(Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan)
巻:
73
号:
6
ページ:
343-346
発行年:
2019年12月01日
JST資料番号:
F0235A
ISSN:
0369-4550
CODEN:
NKAGBU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)