文献
J-GLOBAL ID:202002291773081258
整理番号:20A0614733
加工と分布における温度変動:新鮮なタラ切身(Gadus morhua L.)のシェルフライフに及ぼす影響【JST・京大機械翻訳】
Temperature fluctuations in processing and distribution: Effect on the shelf life of fresh cod fillets (Gadus morhua L.)
著者 (4件):
Lorentzen Grete
(Nofima AS, Muninbakken 9-13, Breivika, P.O. Box 6122, N-9291, Tromso, Norway)
,
Ageeva Tatiana N.
(Nofima AS, Muninbakken 9-13, Breivika, P.O. Box 6122, N-9291, Tromso, Norway)
,
Heide Morten
(Nofima AS, Muninbakken 9-13, Breivika, P.O. Box 6122, N-9291, Tromso, Norway)
,
Esaiassen Margrethe
(Norwegian College of Fishery Science, UiT The Arctic University of Norway, N-9037, Tromso, Norway)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
112
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)