前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202002291775503119   整理番号:20A2730502

マルチサイト機構によるコロナウイルス増殖の持続阻害を有する金/銀ハイブリッドナノ粒子【JST・京大機械翻訳】

Gold/Silver Hybrid Nanoparticles with Enduring Inhibition of Coronavirus Multiplication through Multisite Mechanisms
著者 (9件):
Du Ting
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Demonstration Center of Food Quality and Safety Testing Technology, Tianjin University of Science and Technology, China)
Zhang Jinyu
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Demonstration Center of Food Quality and Safety Testing Technology, Tianjin University of Science and Technology, China)
Li Chunqiao
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Demonstration Center of Food Quality and Safety Testing Technology, Tianjin University of Science and Technology, China)
Song Tao
(Hebei Key Laboratory of Preventive Veterinary Medicine, College of Animal Science and Technology, Hebei Normal University of Science and Technology, Hebei, China)
Li Ping
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Demonstration Center of Food Quality and Safety Testing Technology, Tianjin University of Science and Technology, China)
Liu Jifeng
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Demonstration Center of Food Quality and Safety Testing Technology, Tianjin University of Science and Technology, China)
Du Xinjun
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Demonstration Center of Food Quality and Safety Testing Technology, Tianjin University of Science and Technology, China)
Wang Shuo
(State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Demonstration Center of Food Quality and Safety Testing Technology, Tianjin University of Science and Technology, China)
Wang Shuo
(Tianjin Key Laboratory of Food Science and Health, School of Medicine, Nankai University, China)

資料名:
Bioconjugate Chemistry  (Bioconjugate Chemistry)

巻: 31  号: 11  ページ: 2553-2563  発行年: 2020年 
JST資料番号: W0169A  ISSN: 1043-1802  CODEN: BCCHES  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。