文献
J-GLOBAL ID:202002292457409671
整理番号:20A2525184
蛋白質の結晶核形成に及ぼす超微細気泡水の影響
Effect of ultra-fine bubble water on protein crystal nucleation
著者 (7件):
Sugiyama Shigeru
(Faculty of Science & Technology, Kochi University, Kochi 780-8520, Japan)
,
Kitatani Tomoya
(Graduate School of Engineering, Osaka University, Suita, Osaka 565-0871, Japan)
,
Naruse Taichi
(Faculty of Science & Technology, Kochi University, Kochi 780-8520, Japan)
,
Otsuka Yumeto
(Faculty of Science & Technology, Kochi University, Kochi 780-8520, Japan)
,
Adachi Hiroaki
(SOSHO Inc., Osaka 565-0871, Japan)
,
Fujita Toshihiro
(IDEC Corp., Osaka 532-0004, Japan)
,
Mori Yusuke
(Graduate School of Engineering, Osaka University, Suita, Osaka 565-0871, Japan)
資料名:
Japanese Journal of Applied Physics
(Japanese Journal of Applied Physics)
巻:
59
号:
11
ページ:
115505 (6pp)
発行年:
2020年11月
JST資料番号:
G0520B
ISSN:
0021-4922
CODEN:
JJAPB6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)