文献
J-GLOBAL ID:202002296351661022
整理番号:20A2314629
糖(トレハロース/アロース)と油(カノーラ油/ココナッツ油)と混合した米澱粉フィルムの特性:第1部-膜生成溶液挙動と機械的性質【JST・京大機械翻訳】
Characteristics of rice starch film blended with sugar (trehalose/allose) and oil (canola oil/coconut oil): Part I - Filmogenic solution behavior and mechanical properties
著者 (2件):
Ploypetchara Thongkorn
(Expert Center of Innovative Health Food, Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani, 12120, Thailand)
,
Gohtani Shoichi
(Department of Applied Biological Science, Faculty of Agriculture, Kagawa University, 2393 Ikenobe, Miki-cho, Kita-gun, Kagawa, 761-0795, Japan)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
85
号:
10
ページ:
3372-3379
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)