文献
J-GLOBAL ID:202102216275420627
整理番号:21A2621620
韓国の漁業製品のための多環芳香族炭化水素の分析方法とリスク評価の評価【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of analytical method and risk assessment of polycyclic aromatic hydrocarbons for fishery products in Korea
著者 (3件):
Kim Yong-Yeon
(Department of Food Science and Biotechnology, Dongguk University-Seoul, 32, Dongguk-ro, Ilsandong-gu, Goyang-si, Gyeonggi-do, 10326, Republic of Korea)
,
Patra Jayanta-Kumar
(Research Institute of Biotechnology and Medical Converged Science, Dongguk University-Seoul, 32, Dongguk-ro, Ilsandong-gu, Goyang-si, Gyeonggi-do, 10326, Republic of Korea)
,
Shin Han-Seung
(Department of Food Science and Biotechnology, Dongguk University-Seoul, 32, Dongguk-ro, Ilsandong-gu, Goyang-si, Gyeonggi-do, 10326, Republic of Korea)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
131
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)