文献
J-GLOBAL ID:202102216283417321
整理番号:21A0467918
ペクチンは抗菌効果を通してCitrobacter rodentiumによる上皮バリア破壊を制限する【JST・京大機械翻訳】
Pectin limits epithelial barrier disruption by Citrobacter rodentium through anti-microbial effects
著者 (6件):
Beukema M.
(Immunoendocrinology, Division of Medical Biology, Department of Pathology and Medical Biology, University Medical Center Groningen, Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen, The Netherlands. m.beukema@umcg.nl j.de.waard01@umcg.nl m.m.faas@umcg.nl p.de.vos@umcg.nl)
,
Ishisono K.
,
de Waard J.
,
Faas M. M.
,
de Vos P.
,
Kitaguchi K.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
12
号:
2
ページ:
881-891
発行年:
2021年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)