文献
J-GLOBAL ID:202102221545698105
整理番号:21A0731295
予備調理肉製品の防腐保存技術の研究進展【JST・京大機械翻訳】
Research Progress on Antisepsis and Preservation Technology of Pre-prepared Meat Products
著者 (6件):
Zhang Gensheng
(哈爾浜商業大学 食品工程学院,哈爾浜,150076)
,
Ding Yidan
(哈爾浜商業大学 食品工程学院,哈爾浜,150076)
,
Zheng Ye
(哈爾浜商業大学 食品工程学院,哈爾浜,150076)
,
Xie Chunli
(哈爾浜商業大学 食品工程学院,哈爾浜,150076)
,
Ni Xue
(哈爾浜商業大学 食品工程学院,哈爾浜,150076)
,
Wang Tiejun
(哈爾浜商業大学 食品工程学院,哈爾浜,150076)
資料名:
Zhongguo Tiaoweipin
(Zhongguo Tiaoweipin)
巻:
45
号:
6
ページ:
185-190
発行年:
2020年
JST資料番号:
C4495A
ISSN:
1000-9973
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)