文献
J-GLOBAL ID:202102222723416811
整理番号:21A2151816
麹菌固体培養による日本ワインパミス成分の高機能化
High functionalization of Japanese wine pomace constituents by Aspergillus solid-state fermentation
著者 (10件):
奥川日菜乃
(岡山大 大学院)
,
橋本敦子
(岡山大 大学院)
,
三宅剛史
(岡山県工技セ)
,
伊藤一成
(岡山県工技セ)
,
谷野有佳
(岡山県工技セ)
,
山下秀行
(樋口松之助商店)
,
中川拓郎
(樋口松之助商店)
,
平野幸司
(果実工房)
,
仁戸田照彦
(岡山大 大学院)
,
神崎浩
(岡山大 大学院)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2021
ページ:
ROMBUNNO.3C06-06 (WEB ONLY)
発行年:
2021年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)