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文献
J-GLOBAL ID:202102222723416811   整理番号:21A2151816

麹菌固体培養による日本ワインパミス成分の高機能化

High functionalization of Japanese wine pomace constituents by Aspergillus solid-state fermentation
著者 (10件):
奥川日菜乃
(岡山大 大学院)
橋本敦子
(岡山大 大学院)
三宅剛史
(岡山県工技セ)
伊藤一成
(岡山県工技セ)
谷野有佳
(岡山県工技セ)
山下秀行
(樋口松之助商店)
中川拓郎
(樋口松之助商店)
平野幸司
(果実工房)
仁戸田照彦
(岡山大 大学院)
神崎浩
(岡山大 大学院)

資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)  (Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))

巻: 2021  ページ: ROMBUNNO.3C06-06 (WEB ONLY)  発行年: 2021年03月05日 
JST資料番号: U0356A  ISSN: 2186-7976  資料種別: 会議録 (C)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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