文献
J-GLOBAL ID:202102224798036330
整理番号:21A3411252
粉末状態におけるオメガ-3油の酸化安定性を高めるための野菜の利用【JST・京大機械翻訳】
Use of vegetables for enhancing oxidative stability of omega-3 oils in the powdered state
著者 (6件):
Cheng L.J.
(CSIRO Agriculture & Food, 671 Sneydes Road, Werribee, VIC 3030, Australia)
,
Sanguansri L.
(CSIRO Agriculture & Food, 671 Sneydes Road, Werribee, VIC 3030, Australia)
,
Hlaing M.M.
(CSIRO Agriculture & Food, 671 Sneydes Road, Werribee, VIC 3030, Australia)
,
Singh T.
(CSIRO Agriculture & Food, 671 Sneydes Road, Werribee, VIC 3030, Australia)
,
Shrestha P.
(CSIRO Agriculture & Food, Clunies Ross Street, Black Mountain, ACT 2601, Australia)
,
Augustin M.A.
(CSIRO Agriculture & Food, 671 Sneydes Road, Werribee, VIC 3030, Australia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
370
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)