文献
J-GLOBAL ID:202102227917791357
整理番号:21A1073925
パスタ製造におけるサワードウバイオテクノロジーの利用における最近の進歩【JST・京大機械翻訳】
Recent Advances in the Use of Sourdough Biotechnology in Pasta Making
著者 (3件):
Montemurro Marco
(Department of Soil, Plant, and Food Science, University of Bari Aldo Moro, 70126 Bari, Italy)
,
Coda Rossana
(Department of Food and Nutrition, Helsinki Institute of Sustainability Science, University of Helsinki, 00100 Helsinki, Finland)
,
Rizzello Carlo Giuseppe
(Department of Soil, Plant, and Food Science, University of Bari Aldo Moro, 70126 Bari, Italy)
資料名:
Foods (Web)
(Foods (Web))
巻:
8
号:
4
ページ:
129
発行年:
2019年
JST資料番号:
U7187A
ISSN:
2304-8158
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)