文献
J-GLOBAL ID:202102229522345469
整理番号:21A2186925
ウシ及びスイギュウ初乳の生物活性蛋白質,抗酸化活性及び微生物品質に及ぼす穏やかな殺菌及び乾燥工程のハードル技術の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of hurdle technology of gentle pasteurisation and drying process on bioactive proteins, antioxidant activity and microbial quality of cow and buffalo colostrum
著者 (4件):
Salar Shahram
(Food Technology Department, Noor Branch, Islamic Azad University, Noor, Iran)
,
Jafarian Sara
(Food Technology Department, Noor Branch, Islamic Azad University, Noor, Iran)
,
Mortazavi Ali
(Food Science & Technology, Ferdowsi University, Mashhad, Iran)
,
Nasiraie Leila Roozbeh
(Food Technology Department, Noor Branch, Islamic Azad University, Noor, Iran)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
121
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)