文献
J-GLOBAL ID:202102230146082953
整理番号:21A2701877
磁性キトサンビーズへのCandida rugosaリパーゼの固定化とフレーバーエステル合成への応用【JST・京大機械翻訳】
Immobilization of Candida rugosa lipase on magnetic chitosan beads and application in flavor esters synthesis
著者 (5件):
Bayramoglu Gulay
(Biochemical Processing and Biomaterial Research Laboratory, Gazi University, 06500 Teknikokullar, Ankara, Turkey)
,
Bayramoglu Gulay
(Department of Chemistry, Faculty of Sciences, Gazi University, 06500 Teknikokullar, Ankara, Turkey)
,
Celikbicak Omur
(Department of Chemistry, Hacettepe University, 06800 Beytepe, Ankara, Turkey)
,
Kilic Murat
(Biochemical Processing and Biomaterial Research Laboratory, Gazi University, 06500 Teknikokullar, Ankara, Turkey)
,
Yakup Arica M.
(Biochemical Processing and Biomaterial Research Laboratory, Gazi University, 06500 Teknikokullar, Ankara, Turkey)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
366
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)