文献
J-GLOBAL ID:202102231086079884
整理番号:21A0381936
Lyciumベリー中のフェノール化合物:組成,健康利益及び工業的応用【JST・京大機械翻訳】
Phenolic compounds in Lycium berry: Composition, health benefits and industrial applications
著者 (4件):
Jiang Yuqin
(School of Agriculture and Food, The University of Melbourne, Parkville, Vic 3010 Australia)
,
Fang Zhongxiang
(School of Agriculture and Food, The University of Melbourne, Parkville, Vic 3010 Australia)
,
Leonard William
(School of Agriculture and Food, The University of Melbourne, Parkville, Vic 3010 Australia)
,
Zhang Pangzhen
(School of Agriculture and Food, The University of Melbourne, Parkville, Vic 3010 Australia)
資料名:
Journal of Functional Foods
(Journal of Functional Foods)
巻:
77
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
W3172A
ISSN:
1756-4646
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)