文献
J-GLOBAL ID:202102232025387388
整理番号:21A3410686
食品材料中の蛋白質微細構造組織化を可視化し定量化するための超解像顕微鏡法とレオロジーとの関係:卵白蛋白質【JST・京大機械翻訳】
Super-resolution microscopy to visualize and quantify protein microstructural organization in food materials and its relation to rheology: Egg white proteins
著者 (2件):
Bonilla Jose C.
(SDU Biotechnology, Faculty of Engineering, University of Southern Denmark, Odense M, DK-5230, Denmark)
,
Clausen Mathias P.
(SDU Biotechnology, Faculty of Engineering, University of Southern Denmark, Odense M, DK-5230, Denmark)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
124
号:
PA
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)