文献
J-GLOBAL ID:202102232948065890
整理番号:21A0426275
教師付き学習とマルチインスタンス学習の比較によるスマート食器ベースの食事情報認識
Smart Tableware-Based Meal Information Recognition by Comparing Supervised Learning and Multi-Instance Learning
著者 (3件):
ZHANG Liyang
(Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University)
,
SUZUKI Hiroyuki
(Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University)
,
KOYAMA Akio
(Graduate School of Science and Engineering, Yamagata University)
資料名:
IEICE Transactions on Information and Systems (Web)
(IEICE Transactions on Information and Systems (Web))
巻:
E103.D
号:
12
ページ:
2643-2648(J-STAGE)
発行年:
2020年
JST資料番号:
U0469A
ISSN:
1745-1361
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)