文献
J-GLOBAL ID:202102235563754273
整理番号:21A2836820
死後貯蔵時のEsox luciusの構造蛋白質の分解に及ぼすミトコンドリアアポトーシス活性化におけるカスパーゼ-3の影響【JST・京大機械翻訳】
The effect of caspase-3 in mitochondrial apoptosis activation on degradation of structure proteins of Esox lucius during postmortem storage
著者 (6件):
Li Xue
(School of Food Science and Technology, Shihezi University, Shihezi, Xinjiang 832000, China)
,
Hu Ling
(Changji Hui Autonomous Prefecture Institute for Drug Control, Changji Hui Autonomous, Xinjiang 831100, China)
,
Zhu Xinrong
(School of Food Science and Technology, Shihezi University, Shihezi, Xinjiang 832000, China)
,
Guo Xiaobing
(School of Food Science and Technology, Shihezi University, Shihezi, Xinjiang 832000, China)
,
Deng Xiaorong
(School of Food Science and Technology, Shihezi University, Shihezi, Xinjiang 832000, China)
,
Zhang Jian
(School of Food Science and Technology, Shihezi University, Shihezi, Xinjiang 832000, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
367
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)