文献
J-GLOBAL ID:202102237202573738
整理番号:21A3411347
roselle calyces(Hibiscus sabdariffa)飲料の化学的,抗酸化及び貯蔵安定性に及ぼすスイートバジル葉(Ocimum basilicum L)添加の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of sweet basil leaves (Ocimum basilicum L) addition on the chemical, antioxidant, and storage stability of roselle calyces (Hibiscus sabdariffa) drink
著者 (4件):
Abidoye A.O.
(Department of Food Technology, Federal Polytechnic Offa, Nigeria)
,
Ojedokun F.O.
(Department of Food Science and Technology, Obafemi Awolowo University, Ile-Ife, Nigeria)
,
Fasogbon B.M.
(Department of Biotechnology and Food Technology, University of Johannesburg, South Africa)
,
Bamidele O.P.
(Department of Consumer and Food Sciences University of Pretoria, South Africa)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
371
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)