文献
J-GLOBAL ID:202102237285550615
整理番号:21A2318595
モロコシの理化学,反栄養素および機能特性における脱皮質誘導変化【JST・京大機械翻訳】
Decortication induced changes in the physico-chemical, anti-nutrient, and functional properties of sorghum
著者 (3件):
Sruthi N.U.
(Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, West Bengal, 721302, India)
,
Rao P.S.
(Agricultural and Food Engineering Department, Indian Institute of Technology Kharagpur, Kharagpur, West Bengal, 721302, India)
,
Rao B.D.
(Indian Institute of Millet Research, Rajendra Nagar, Hyderabad, Telengana, 500030, India)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
102
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)