文献
J-GLOBAL ID:202102238296784299
整理番号:21A3265478
ホワイトフィッシュの凍結,解凍およびその後の冷蔵の工業的方法【JST・京大機械翻訳】
Industrial methods of freezing, thawing and subsequent chilled storage of whitefish
著者 (7件):
Svendsen Eirik Starheim
(SINTEF Ocean, Dep. Seafood Technology, 7465, Trondheim, Norway)
,
Widell Kristina Norne
(SINTEF Ocean, Dep. Seafood Technology, 7465, Trondheim, Norway)
,
Tveit Guro Moen
(SINTEF Ocean, Dep. Seafood Technology, 7465, Trondheim, Norway)
,
Nordtvedt Tom Stale
(SINTEF Ocean, Dep. Seafood Technology, 7465, Trondheim, Norway)
,
Uglem Solveig
(SINTEF Ocean, Dep. Seafood Technology, 7465, Trondheim, Norway)
,
Standal Inger
(SINTEF Ocean, Dep. Seafood Technology, 7465, Trondheim, Norway)
,
Greiff Kirsti
(SINTEF Ocean, Dep. Seafood Technology, 7465, Trondheim, Norway)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
315
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)