文献
J-GLOBAL ID:202102239450703760
整理番号:21A2114698
抗酸化活性を有する植物起源の潜在的蛋白質栄養補助食品の特性【JST・京大機械翻訳】
Characteristics of Potential Protein Nutraceuticals of Plant Origin with Antioxidant Activity
著者 (2件):
Szerszunowicz Iwona
(Chair of Food Biochemistry, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, Olsztyn-Kortowo 10-726, Poland)
,
Klobukowski Jan
(Chair of Human Nutrition, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, ul. Sloneczna 45f, Olsztyn-Kortowo 10-718, Poland)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
25
号:
7
ページ:
1621
発行年:
2020年
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)