文献
J-GLOBAL ID:202102240384225123
整理番号:21A2343049
ヘーゼルナッツ油-水エマルションの安定性に関する研究【JST・京大機械翻訳】
An investigation on the stability of the hazelnut oil-water emulsion
著者 (3件):
Mirshekari Fahimeh
(Department of Chemical Engineering, Lakehead University, Thunder Bay, Canada)
,
Pakzad Leila
(Department of Chemical Engineering, Lakehead University, Thunder Bay, Canada)
,
Fatehi Pedram
(Department of Chemical Engineering, Lakehead University, Thunder Bay, Canada)
資料名:
Journal of Dispersion Science and Technology
(Journal of Dispersion Science and Technology)
巻:
41
号:
6
ページ:
929-940
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0160A
ISSN:
0193-2691
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)