文献
J-GLOBAL ID:202102241823547694
整理番号:21A1889256
グレリン受容体(GHSR)の活性化に関する蒸溜時の黒糖焼酎分画と分離油の分析
Analysis of Kokuto Shochu fraction and separated oil during distillation on the activity of ghrelin receptor (GHSR)
著者 (16件):
IMAI Kota
(Tokyo Univ. Sci.)
,
IMAI Kota
(Natl. Cancer Ctr. Res. Inst.)
,
MISHIMA Kohei
(Okayama Univ.)
,
TANIGUCHI Shoko
(Okayama Univ.)
,
MIYANO Kanako
(Natl. Cancer Ctr. Res. Inst.)
,
ETO Moeko
(Natl. Cancer Ctr. Res. Inst.)
,
ETO Moeko
(Tokyo Univ. Sci.)
,
HACHIYA Rika
(Natl. Cancer Ctr. Res. Inst.)
,
HACHIYA Rika
(Tokyo Univ. Sci.)
,
NONAKA Miki
(Natl. Cancer Ctr. Res. Inst.)
,
YOSHIZAWA Kazumi
(Tokyo Univ. Sci.)
,
HIGAMI Yoshikazu
(Tokyo Univ. Sci.)
,
WADA Hiroshi
(Tokyo Univ. Sci.)
,
INUI Akio
(Kagoshima Univ. Grad. Sch. Med. Dent. Sci.)
,
UEZONO Yasuhito
(Natl. Cancer Ctr. Res. Inst.)
,
UEZONO Yasuhito
(Natl Cancer Ctr. Hosp.)
資料名:
Journal of Pharmacological Sciences (Web)
(Journal of Pharmacological Sciences (Web))
巻:
133
号:
3 S
ページ:
S205
発行年:
2017年
JST資料番号:
U0667A
ISSN:
1347-8613
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
会議録記事
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)