文献
J-GLOBAL ID:202102246669186881
整理番号:21A2092149
in vivoでのテクスチャ分析と官能評価により設計した天然成分ベースガムミーベア組成【JST・京大機械翻訳】
Natural Ingredients-Based Gummy Bear Composition Designed According to Texture Analysis and Sensory Evaluation In Vivo
著者 (4件):
Cizauskaite Ugne
(Institute of Pharmaceutical Technology, Lithuanian University of Health Sciences, A.Mickeviciaus g. 9, LT-44307 Kaunas, Lithuania)
,
Jakubaityte Greta
(Department of Drug Technology and Social Pharmacy, Lithuanian University of Health Sciences, A.Mickeviciaus g. 9, LT-44307 Kaunas, Lithuania)
,
Zitkevicius Virgilijus
(Department of Drug Chemistry, Lithuanian University of Health Sciences, A.Mickeviciaus g. 9, LT-44307 Kaunas, Lithuania)
,
Kasparaviciene Giedre
(Institute of Pharmaceutical Technology, Lithuanian University of Health Sciences, A.Mickeviciaus g. 9, LT-44307 Kaunas, Lithuania)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
24
号:
7
ページ:
1442
発行年:
2019年
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)