文献
J-GLOBAL ID:202102248574800689
整理番号:21A0340611
アルカリ乾燥加熱によるイオン性ハイドロコロイドによる正常トウモロコシ澱粉粒の含浸【JST・京大機械翻訳】
Impregnation of normal maize starch granules with ionic hydrocolloids by alkaline dry heating
著者 (4件):
Lee Eui Chan
(School of Food Science and Technology, Chung-Ang University, Anseong, 17546, Republic of Korea)
,
Lee Jihyun
(School of Food Science and Technology, Chung-Ang University, Anseong, 17546, Republic of Korea)
,
Chung Hyun-Jung
(Division of Food and Nutrition, Chonnam National University, Gwangju, 61186, Republic of Korea)
,
Park Eun Young
(Department of Biotechnology, College of Life Sciences and Biotechnology, Korea University, Seoul, 02841, Republic of Korea)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
113
ページ:
Null
発行年:
2021年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)