文献
J-GLOBAL ID:202102249659545366
整理番号:21A2151556
酵素合成したアンブレインの龍涎香香気成分への変換と薬理活性解析
Conversion of enzyme-synthesized ambrein to aroma components and pharmacological activity of ambrein
著者 (5件):
川越幸奈
(新潟大 大学院)
,
上田大次郎
(新潟大 大学院)
,
柿原嘉人
(新潟大 歯)
,
原崇
(新潟大 大学院)
,
佐藤努
(新潟大 大学院)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2021
ページ:
ROMBUNNO.2F04-14 (WEB ONLY)
発行年:
2021年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)