文献
J-GLOBAL ID:202102249994751982
整理番号:21A0131876
ガーデンクレス(Lepidium sativum)によって生産されたベンジルイソチオシアナートは肝脂質蓄積を予防する
Benzyl Isothiocyanate Produced by Garden Cress (Lepidium sativum) Prevents Accumulation of Hepatic Lipids
著者 (7件):
YOKOYAMA Shin-ichiro
(Gifu Prefectural Research Institute for Food Sciences)
,
KODERA Miyuki
(Gifu Prefectural Research Institute for Food Sciences)
,
HIRAI Akiko
(Saladcosmo Co. Ltd.)
,
NAKADA Mitsuhiko
(Saladcosmo Co. Ltd.)
,
NAKADA Mitsuhiko
(Yasaidekenkou R&D Co. Ltd.)
,
UENO Yuki
(Department of Nutritional Science, Faculty of Psychological and Physical Science, Aichi Gakuin University)
,
OSAWA Toshihiko
(Department of Nutritional Science, Faculty of Psychological and Physical Science, Aichi Gakuin University)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology (Web)
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology (Web))
巻:
66
号:
5
ページ:
481-487(J-STAGE)
発行年:
2020年
JST資料番号:
U1313A
ISSN:
1881-7742
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)