前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202102251536518918   整理番号:21A0338856

砂糖スナップクッキーにおける澱粉分子および結晶構造の焼成誘起変化のキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】

Characterization of the baking-induced changes in starch molecular and crystalline structures in sugar-snap cookies
著者 (14件):
Zhang Zhongwei
(Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology / State Key Laboratory of Hybrid Rice, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China)
Zhang Zhongwei
(Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding / Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China)
Zhang Zhongwei
(Joint International Research Laboratory of Agriculture Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China)
Fan Xiangyun
(Institute of Food Crops, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing, 210014, China)
Ma Hongxiang
(Institute of Food Crops, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing, 210014, China)
Li Cheng
(Joint International Research Laboratory of Agriculture Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China)
Li Cheng
(School of Medical Instrument and Food Engineering, University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai, 200093, China)
Li Enpeng
(Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology / State Key Laboratory of Hybrid Rice, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China)
Li Enpeng
(Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding / Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China)
Li Enpeng
(Joint International Research Laboratory of Agriculture Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China)
Gilbert Robert G.
(Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology / State Key Laboratory of Hybrid Rice, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China)
Gilbert Robert G.
(Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding / Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China)
Gilbert Robert G.
(Joint International Research Laboratory of Agriculture Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China)
Gilbert Robert G.
(Centre for Nutrition & Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture & Food Innovations, The University of Queensland, Brisbane, QLD, 4072, Australia)

資料名:
Carbohydrate Polymers  (Carbohydrate Polymers)

巻: 256  ページ: Null  発行年: 2021年 
JST資料番号: E0961A  ISSN: 0144-8617  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。