文献
J-GLOBAL ID:202102252005233578
整理番号:21A1119084
レンズマメ穀粒からの新規発酵飲料の設計およびキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Design and Characterization of a Novel Fermented Beverage from Lentil Grains
著者 (4件):
Verni Michela
(Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari Aldo Moro, 70126 Bari, Italy)
,
Demarinis Chiara
(Institute of Sciences of Food Production, National Research Council of Italy (CNR-ISPA), 70126 Bari, Italy)
,
Rizzello Carlo Giuseppe
(Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari Aldo Moro, 70126 Bari, Italy)
,
Baruzzi Federico
(Institute of Sciences of Food Production, National Research Council of Italy (CNR-ISPA), 70126 Bari, Italy)
資料名:
Foods (Web)
(Foods (Web))
巻:
9
号:
7
ページ:
893
発行年:
2020年
JST資料番号:
U7187A
ISSN:
2304-8158
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)